Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Przejdź do wyszukiwarki
Przejdź do mapy strony
polski
|
english
|
deutsch
Wyszukiwarka
szukaj
szukaj
O firmie
Kodeks postępowania antykorupcyjnego
Deklaracja zasad etycznych
Strategia podatkowa
Informacja dla akcjonariuszy
Od pola do stołu
Historia
Władze
Dokumenty
Produkty
Drób
Ready to cook
Konserwy
Wyroby garmażeryjne
Przepisy
Gęsie udka z jabłkami
Gęś pieczona w żurze
Gęś po poznańsku
Kaczka faszerowana na winie
Kaczka nadziewana
Kaczka z sosem miodowym
Perlica po staropolsku
Perlica wenecka
Rolada z perlicy
Sklepy firmowe
Kontakt
Kariera
SPECJALISTA DS. AUTOMATYKI I WDROŻEŃ
PRACOWNIK PRODUKCJI PRZETWÓRCZEJ – RZEŹNIK, WĘDLINIARZ
DROBIARZ
PRACOWNIK DZIAŁU TECHNICZNEGO
PRACOWNIK MAGAZYNU
Kontakt